تاریخ : شنبه 12 تير 1395     |     کد : 27

موفقیت چشمگیر دانشگاه

ارتقا رتبه مجلات دانشگاه در رتبه‌بندی اخیر اسکوپوس

دو مجله از مجموعه مجلات دانشگاه علوم پزشکی تبریز در رتبه‌بندی بین‌المللی صاحب موفقیت چشمگیر شدند

براساس رتبه‌بندی (Scimago Journal & Country Rank (SJR در Scopus سال 2015، شاهد رشد و ارتقاء قابل توجه دو مجله BioImpacts و Advanced Pharmaceutical Bulletin از مجلات دانشگاه علوم پزشکی تبریز بودیم. به طوری که در بین مجلات ایرانی در اسکوپوس براساس رتبه بندی SJR مجله BioImpacts رتبه 4 کشوری و مجله Advanced Pharmaceutical Bulletin رتبه 9 کشوری را کسب نموده اند.

همچنین براساس رتبه‌بندی SJR Quartile سال 2015 مجلاتAdvanced Pharmaceutical Bulletin  و BioImpacts توانستند هر یک با قرارگیری در گروه Q1 برخی گروه‌های موضوعی، موفقیت قابل توجهی برای کشور و دانشگاه فراهم آورند.

ضمن تبریک این موفقیت به جامعه دانشگاه و به ویژه دست اندرکاران محترم مجلات مذکور، کامیابی بیش از پیش آن عزیزان را از درگاه خداوند منان خواستاریم.

نوشته شده در   شنبه 12 تير 1395  ساعت  13:58   توسط   فرانک رحیمی صوفیانی
ویرایش شده در شنبه 12 تير 1395 ساعت 14:13 توسط فرانک رحیمی صوفیانی